Kamperen op een nieuwe plek in de bergen (RAK)

In Februari weer fijn wezen kamperen zoals we al vaak dit winterseizoen hebben gedaan. Hans & Priscilla hadden een nieuwe plekje in de bergen gevonden in Ras Al Khaima. Mooie plat, en een boom die schaduw geeft wat ook altijd prettig is. De winters zijn hier heerlijk, maar vol in de zon zitten is altijd toch nog best warm. Het voelde zoals altijd weer als een mini vakantie. Babette vind het heerlijk en speelt graag in de tent en met zijn allen slapen we altijd erg goed en genieten van de sterren aan de hemel. Altijd hout mee voor een vuurtje in de avond en ik vind persoonlijk altijd het uitgebreid ontbijten in de ochtend met een versgebakken eitje met spek het hoogtepunt.

Hans had zijn drone weer mee genomen om video beelden vanuit de lucht te maken.

De volgende ochtend nog een wadi in de buurt een beetje verkend en de week erna zijn Cor en Hans terug gegaan om een pittige wandeltocht van 5-6 uur te doen. Het blijft altijd mooi de bergen hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *