Oma Martha weer in Dubai

3 Generaties van Triest :).

Martha is midden Februari een week langs geweest om lekker van Babette te kunnen genieten. In September was ze ook bij ons in Dubai toen Babette nog maar 4 weken was. Het leuke van deze tijd is dat je nu heel veel interactie met haar krijgt en ze kleine spelletjes erg leuk begint te vinden. Martha heeft haar samen met Shirly heerlijk elke dag in bad gedaan, veel gewandeld en naar de speeltuin geweest. Uiteraard speelt ze nog niet met andere kindertjes omdat ze daar nog te jong voor is, maar je kan goed aan haar merken dat ze haar ogen uit kijkt en al die andere kinderen erg interessant vind. Samen met Martha naar de Blue Souq in Sharjah geweest om een nieuwe lamp te halen voor in de tuin, mee geweest naar het baby zwemmen, lekker gaan winkelen voor kleertjes voor Babette, een paar keer lekker uit wezen eten en ook nog een BBQ bij ons in de tuin gehad waar Priscilla, Hans, Hans & Margret ook bij waren. Het was weer gezellig en we hopen Martha uiteraard weer (snel) terug te zien bij ons in Dubai.

Sinds Babette 6 maanden is krijgt ze nu ook hapjes. We zijn begonnen met baby rijst en al snel overgegaan naar wortel, pompoen, zoete aardappel en courgette. Alles vind ze eigenlijk wel lekker. De eerste happen even wennen aan de nieuwe smaken en daarna gaat het eigenlijk redelijk makkelijk. Hopen voor ons dat dit zo blijft.

MARTHA2_resize

Sinds Babette circa 5,5 maanden is, kan ze met een beetje ondersteuning zitten en eigenlijk wil ze gelijk gaan staan. Dit is altijd een erg grappig gezicht. Ze kijkt geconcentreerd en vind het allemaal erg leuk om rond te kijken. Nu ze kan zitten is het wel praktisch, want ze kan nu gewoon in een kinderstoel en een winkelwagentje :).

MARTHA1_resize

3 thoughts on “Oma Martha weer in Dubai

  1. Ik zie dat de hema gelukkig toch ook Babette bereikt:-)

    Wat een heerlijk kind! En Engelien, we vinden haar een kopie van jou!

  2. Wat een leuke foto’s weer. Een Engelienkopje met absoluut blikken van Cor.

  3. Fijn zeg om weer zulke mooie foto’s van jullie te zien! Babette is echt een snoepie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *