Brunch

Brunch

Vandaag was na de Friday Ride van de Dubai Roadsters een brunch in het Mövenpick hotel voor de fietsers en familie van de fietsers.

Ruim op tijd, er is verder nog niemand, zijn Engelien en ik op de afgesproken plek. Na even gewacht te heben tot er wat meer mensen zijn nemen we plaats aan tafel. Naast ons komen 2 setjes Australiërs zitten en na een glaasje champagne maken we een rondje langs de buffetten. Het is behoorlijk uitgebreid en er is van alles te krijgen: sushi, bacon & eggs, fruit, pannekoeken, en pasta & pizza die je zelf kunt samenstellen en ter plekke voor je wordt klaargemaakt. Verder is er een uitgebreid toetjes-buffet met als topper een chocolade fontein waar je fruit en marshmellows met de gesmolten chocolade kunt bedekken. Twee gitaristen / zangers zorgen voor de muzikale aankleding.

Brunch2

Verse pasta om de energievoorraad weer aan te vullen.

Aangezien ik behoorlijke trek heb na de 120km van vanochtend, doe ik mij tegoed aan een paar bordjes en vul ik de laatste gaatjes op met wat ijs, marshmellows en chocolade mousse.

Tim, een van de Australiërs, vertelt me dat de manager van het hotel ook een fietser is en dat dat het zachte prijsje (20 euro pp incl. drankjes) voor al dit lekkers verklaart.

Na een kleine 3 uur gezellig gegeten en gebabbeld te hebben, is het weer mooi geweest en gaan we terug op huis aan om uit te buiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *