Weekend vertier

Weekend vertier

Aangezien de winter nu is begonnen brengen we de weekenden heerlijk buiten door. Veel naar het strand, naar het park om te kunnen fietsen en fijn van onze tuin genieten. Elke donderdag komt Babette’s goede vriendin Kendall altijd spelen, en vaak haakt Mathilde een buurmeisje vaak aan. Ze hebben het altijd heel gezellig met zijn drietjes samen.

Een weekend is Kendall blijven slapen voor een sleepover. Babette wilde graag het boek ‘The Highway Rat’ voorlezen aan Kendall van Julia Donaldson. Het filmpje is niet geweldig, heb het een beetje stiekem gefilmd zodat ze het niet direkt door had. Het lezen gaat echt supergoed.

Eind oktober is Linda voor het eerst sinds bijna een jaar weer op bezoek geweest bij ons in Dubai. Het was weer ouderwets gezellig en we zijn met ons vaste groepje gaan BBQ-en in de woestijn bij Fossil Rock. Het hele kleine stukje terugrijden door de duinen was toch nog wel moeilijker dan we dachten. Je ziet totaal geen diepte en de koplampen geven dan eigenlijk heel weinig licht.

Cor is 3 weken naar Nederland op vakantie geweest om in ons nieuwe appartement te klussen. Babette had een drukke tijd toen hij weg was. 2 sleepovers, en veel tripjes naar het strand met vriendinnetjes. Onder Matilde & Babette aan het spelen en daarna uitgeput samen slapen.

Een ochtend had Babette beloofd met mij mee te gaan om onderstaande muur op te zoeken. Dit is een grote muurschildering van een Spaanse kunstenaar die nog meer muurschilderingen in Dubai heeft. Ik vind zijn werk heel erg mooi. Babette staat in het midden op onderstaande foto, dan heb je een beetje gevoel voor de grootte van de muur.

Een andere middag zijn we gaan fietsen met Kendall. Kendall kan het nog niet zo goed en fietst ook met zijwieltjes. Babette probeerde aan haar uit te leggen hoe je het moest leren. Pedalen eraf, zijwieltjes eraf, balans vinden en dan weer de pedalen erop. Helaas heeft ze niet echt interesse en dan stopt het natuurlijk. Toch een leuke middag gehad.

2x Een dag naar het strand geweeest. Een vrijdag samen met Mathilde, Shirley en Nezzy, de hulp van Mathide’s familie. Uren gespeeld in de zee, op het strand en een groot kasteel gebouwd. Het was erg gezellig en Shirley en Nezzy hebben ook een leuke dag gehad en de mogelijkheid om alle vlaggen op het strand te zien ter ere van National Day. Ik blijf het een mooie gewaarwording vinden dat er honderden vlaggen een paar weken op het strand kunnen blijven staan, zonder gestolen of kapot gemaakt te worden.

Een andere dag samen met Kendall en haar moeder Dale, een goede vriendin van me weer naar hetzelfde strand geweest. Het was net zo heerlijk als de week ervoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.