Op pad voor muurschilderingen en 3D art

Op pad voor muurschilderingen en 3D art

In de stad zie je steeds meer straat kunst verschijnen. Uiteraard wel heel gereguleerd, maar het straatbeeld wordt er in elk geval afwisselend door. Zo heb ik een spaanse grafiti artiest ontdekt, die verscheidene muren in Dubai heeft beschilderd. Een muur is ontzettend groot, zoals je kunt zien in de allereerste foto. Babette staat ergens in het midden op de foto. En zoals Babette nu regelmatig de laatste tijd doet, is ze overal radslagen aan het maken.

Begin Maart was er een 3-D art festival in Dubai City Walk. 35 kunstenaars waren uitgenodigd om hun werk te etaleren en de 3 winnaars zouden aan het einde van de week bekend gemaakt worden. Ik weet uiteindelijk niet wie gewonnen had, maar wel welke 3-D schilderingen onze voorkeur had. De 3-D tekening met de speelgoed auto’s was gewoon griezelig goed. Je moet precies op de juiste plek staan om het 3-D effect te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.