Year 2 – Performing Arts

Year 2 – Performing Arts

Elk jaar heeft Babette op school een optreden en dit jaar stond het in het teken van verschillende landen. Babette’s klas was China en de meisjes hadden een dansje ingestudeerd en de jongens mochten net doen alsof ze aan het vechten waren. Sinds Babette van de zomer een drama, toneel kamp heeft gedaan van een week, heeft ze zoveel meer zelf vertrouwen en geniet ze gewoon van het op het podium staan. Het auditorium van school is groot en heeft zitplaatsen voor ruim 600 mensen. Het was erg leuk om haar te zien genieten en ze heeft ook al aangegeven dat ze volgend jaar auditie wilt doen voor de school musical van jaar 3.

Het optreden is gemengd met de klassen FS2 (kleuters), Year 1 en Year 2 en dan de subgroep Onyx. Babette’s vriendinnetje Kendall zit in Year 1 en toevallig ook Onyx, haar konden we daarom ook bewonderen. Erg leuk om te zien, en je ziet bij alle klassen direkt welke kinderen het leuk vinden om op te treden. Kendall’s klas was de Verenigde Staten en zij hadden een line dans ingestudeerd.

One Reply to “Year 2 – Performing Arts”

  1. Wat leuk om al die filmjes te zien. Ja ik vond Marocco geweldig, heb een paar jaar geleden een tour door Marokko gedaan.
    Wat wordt Babette al groot. Liefs van tante Yvonne.
    P.s. Morgen is jouw Vaders sterfdag. Al zo lang geleden Engelien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.