Werktrip naar Jeddah & Casablanca

Werktrip naar Jeddah & Casablanca

Eind Januari ben ik weer een paar dagen naar Jeddah geweest voor mijn werk en met de vlucht naar Jeddah had ik heel veel geluk. We vlogen precies over Silicion Oasis en kon gewoon ons eigen huis zien, en we hadden ook nog een heel mooi uitzicht op de Palm, met de donkere regenluchten.

Begin Maart ben ik 4 dagen naar Casablanca gereisd in Marokko. Dit is vanuit Dubai een vlucht van 9 uur, dus 2 volle reisdagen. Gelukkig heb ik de luxe van het werk om business class te mogen vliegen en met zo’n lange vlucht is dat geweldig. Aangezien ik op zondag vroeg in de ochtend aankwam en het op zondag weekend is in Marokko, net als in Europa, had ik nog een dagje vrij. Mooi de tijd om highlights te bezoeken, zoals de oude markt (Marche Central), de grote Hassan II moskee en Qartier Habbous. Ik wil zeker nog een keertje terug naar Marokko om de bekende steden Marrakech, Fez en Essaouira te bezoeken. Zo veel foto’s al gezien, helaas was het een werktrip en kon ik er niet wat prive dagen aan vast plakken. Volgende keer meer geluk, wie weet.

Mijn collega’s hadden met nog 2x meegenomen naar een heel leuk restaurantje in het oude centrum (old medina) op de stadsmuur. Verukkelijke tagine’s gehad en de frisse Atlantische zeelucht tot me kunnen nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.