Lola op doorreis via Dubai

Lola op doorreis via Dubai

Mijn moeder is weer fijn bij ons langs geweest. Op 27 mei is ze 80 geworden en dit wilde ze graag vieren in de Filipijnen met haar zussen. Ticket voor haar geboekt en een week voor en naar haar 3 weken in de Manilla een stop bij ons ingepland. Niet heel veel gedaan omdat het al heel warm is. Bij aankomst kon ze mooi direct mee naar het zwemgala van Babette en mee naar de gymnastiek en gewone zwemlessen van haar. Ze vindt het eigenlijk het meest relaxed als ze gewoon thuis en Babette ziet spelen met haar vriendinnetjes.

De laatste avond heerlijk met zijn allen uit wezen eten bij Maison Matisse, gelukkig heeft dit restaurant een vergunning en konden we voor zonsondergang terecht. Tijdens de Ramadan moeten restaurants een vergunning hebben om voor zonsopgang eten te mogen serveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.