Mama is 80!

Mama is 80!

Dit jaar is mijn moeder 80 geworden. Dit wilde ze graag in de Filipijnen vieren en als verassing ben ik langsgekomen. Ticket geboekt, met mijn nichtje het eten geregeld en als op de dag zelf kwam ik het huis binnen wandelen. Het is erg leuk om zoiets te doen, mijn moeder had echt geen idee. Jonah, mijn nichtje had wel de rest van de familie ingelicht. Familie met wie me mijn moeder nog veel contact heeft was uitgenodigd en haar klasgenootjes van de lagere school. Ze hadden allemaal t-shirts aan met ‘class of 49’. Het zijn allemaal oudjes van 80, en sommige nog heel fit en kras. Het eten was heerlijk en als toetje het favoriete dessert van Cor, ‘bukopandan’.

De dag na mijn moeders verjaardag hebben we een uitstapje gemaakt samen met mijn 2 tantes, 2 nichtjes en een neefje van 9. Het was een gezellige dag en de 3 zussen hadden het heel gezellig met elkaar.

Onderweg uiteraard veel jeepney’s tegengekomen en tijdens de lunch hadden we een prachtig uitzicht op de Taal vulkaan die midden in het meer ligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.