Nederland

Nederland

In juli een week samen met Babette naar Nederland geweest. Natuurlijk voor ons jaarlijkse bezoek om familie en vrienden weer te zien, maar ook om een verjaardag bij te wonen van Martijn een vriend van Cor en mij die we kennen uit Maastricht. Eerst een paar dagen in Raamdonskveer geweest om Opa Cor en Oma Martha te bezoeken. Ook al zien we ze niet vaak, door het vele Skype contact voelt Babette er zich direkt thuis. Het spannendste aan dit bezoek was, dat we gaatjes zouden laten prikken bij Babette. Het was natuurlijk even pijnlijk, Babette was dapper en is er heel erg blij mee. Een ander hoogtepunt was een bezoek aan de Efteling. Na het succesvolle eerste bezoek vorig jaar, wil Babette nu heel erg elk jaar terug komen. Hebben wij geluk dat zij 15min bij de Efteling vandaan women.

Superblij met haar nieuwe gaatjes en een tompoes als traktatie!

Midden in het sprookjesbos, aan het luisteren naar een verhaal.

Na Opa & Oma, gingen we door naar Utrecht om Peter, Ines en de kinderen weer te zien. Heerlijk bijgekletst, verse kersen gegeten en leren balanceren op een space scooter. Heel erg fijn was het dat ik eindelijk weer met Jessica heb kunnen afspreken. Ik had haar al 3 jaar niet meer gezien, elke keer als ik in Nederland was, was zij op vakantie of heel druk met het werk.

Na een paar dagen Utrecht doorgereden naar Leeuwarden om mijn moeder weer te zien en Alex.

Na de paar dagen Leeuwarden een stop in Amsterdam gehad. Claudia was niet teruggekomen van een paar dagen Frankrijk. Babette en ik hadden dus geluk dat ze weer terug waren. Het was prachtig weer, en we hebben heerlijk gegeten aan de gracht.

De laatste stop van onze tour door Nederland was een feest in Maastricht. Maastricht voelt altijd als thuiskomen, ook al ben ik er inmiddels al weer 17 jaar weg! Het feest was erg gezellig en de volgende dag was het weer tijd om terug te gaan naar Dubai om Cor weer te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.