Zomer vertier

Zomer vertier

De zomer in Dubai is altijd erg warm en lang. Het enige wat lekker blijft in de zomer om te doen is heel veel tijd doorbrengen in het zwembad. Helaas hebben we aan het eind van het schooljaar afscheid moeten nemen van een paar goede vrienden van ons en Babette. Dylan is begin Juli terug verhuisd naar Zuid Afrika. Heel jammer, aangezien we ze al heel lang kennen en Babette sinds ze baby is met Dylan speelt. Therese is helaas ook terug gegaan naar Denemarken met de hele famlie, na 15 jaar Dubai. Babette zal Otto en Dylan heel erg gaan missen. Als afscheid hebben we met beide, samen met de kinderen en de ouders 2 hele leuke zwembad dagen gehad. De hele dag in het water, genieten van het mooie weer en lekker eten. Ook al ben je niet op vakantie, zo’n dagje uit voelt gelijk als een mini vakantie.

Veel play dates samen met Catarina, zodra zij weer terug was van vakantie. Samen zwemmen, naar het strand en slijm maken.

Playdates samen met Seth, uiteraard zwemmen en een sleepover.

Altijd spelen met Matilde, Babette’s straat vriendinnetje en Kendall die 1x in de week standaard komt spelen na schooltijd. Deze dames zullen elkaar heel erg missen in de zomer als ze elkaar niet zien.

Laatste dag spelen samen met Dylan! Het zal heel raar zijn als zij verhuisd zijn en we hen niet meer zullen zien.

De laatste keer spelen voordat de lange zomer ingaat. Mariam gaat 2 maanden terug naar Egypte.

De laatste dag zwemmen met Dylan’s familie en Catarina’s familie. Gelukkig waren we allemaal compleet en waren alle papa’s ook aanwezig. Catarina’s vader is piloot en kan helaas vaak niet aanwezig zijn, en ook de vader van Dylan en Cor moeten regelmatig reizen. Het was een hele leuke dag, en zullen we zeker koesteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.