Thailand – Koh Samui

Thailand – Koh Samui

Na Chiang Mai, zijn we direct gevlogen naar Koh Samui om nog een aantal dagen te kunnen relaxen op een mooi eiland in een hotel aan het strand. Helaas heeft Cor zijn vakantie moeten inkorten en moest hij de volgende dag al terug vliegen naar Dubai. Hij was net met een nieuwe baan begonnen en moest gewoon terug. Ik heb met Babette nog een paar heerlijke dagen gehad. De eerste 24 uur op het eiland heeft Cor gepeddeld, met Babette gaan kanoën en hebben we heerlijk gegeten met zijn drietjes.

Toen we afscheid hadden genomen van Cor, hebben Babette en ik ons lekker laten verwennen met een massage, samen een Thaise kookworkshop gedaan, een prachtige boottocht gedaan naar een natuurpark, met hele bijzondere apen en nog een kleine tocht op het eiland gedaan. We moeten nog een keertje terugkomen samen met Cor. Hij heeft veel niet kunnen zien.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.