Heerlijk fietsen!

Heerlijk fietsen!

Begin januari heerlijk wezen fietsen met Babette en Cor. De auto hadden we geparkeerd bij het fietspark in Nad Al Sheba, daar is een fietstrack gemaakt van zo’n 7km en deze track is inmiddels helemaal verbonden met andere fietspaden in de stad. Als je wilt, kun je nu veilig ruim 200km fietsen over een prachtig aangelegd fietspad. Wij hebben eerst het rondje in Nad Al Sheba gefietst, daarna de fietsbrug genomen over Al Khail Road, en toen richting het Dubai Kanaal. Langs het kanaal is een brede boulevard, waar je gewoon kunt fietsen en er komen steeds meer restaurantjes en cafeetjes om wat te kunnen drinken. Vlakbij Safa Park hebben we een lunch gehad en toen weer terug gefietst. Uiteindelijk zo’n 25km gefietst, super gedaan door Babette en ze was ook erg trots opzichzelf en terecht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.