Opa & Oma zijn er weer

Opa & Oma zijn er weer

In December was het weer zover! Opa en Oma van Triest kwamen weer 2 weken op bezoek. Babette had 3 weken vrij,dus helemaal blij met 2 weken vrij samen met Opa & Oma. We hebben veel gedaan. Gezellig naar het strand geweest, de vlindertuin bezocht, kerst samen gevierd en nog een hele mooie BBQ in de woestijn gehad. Cor had gelukkig nog een week vrij kunnen nemen om veel tijd met elkaar door te kunnen brengen. Het was weer heel gezellig!

Een van de laatste avonden zijn we heerlijk naar een mooi plekje in de woestijn gegaan om te BBQ’en en van de zonsondergang te genieten. Heerlijk gegeten, gezellig kampvuur totdat er opeens een hele dichte mist kwam opzetten. We hebben nog nooit zo snel onze spullen ingepakt om onze weg naar het pad te vinden die ons naar de geasfalteerde weg zou leiden. We waren ongeveer 2 km van de weg af, maar als je nog geen 5m voor je kan zien en de mist al vanaf 1m boven de grond begint, kan je snel verdwalen. Een nachtje ongepland in de woestijn doorbrengen hadden we niet zo’n zin in. Het is gelukkig allemaal goed gekomen. Het was in elk geval een avond om nooit te vergeten.

Bye bye Opa & Oma tot de volgende keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.