Fietsen in de woestijn

Fietsen in de woestijn

In December zijn we een weekend de woestijn in geweest samen met Hans & Priscilla. Hans had 2 dagen fietsen in de woestijn met overnachting cadeau gekregen voor zijn verjaardag. In je eentje fietsen is alleen een beetje ongezellig. Wij zijn aangehaakt, zodat Cor samen met Hans kon fietsen, Babette, Priscilla en ik hebben van de mooie woestijn genoten. Alles zou geregeld worden, tenten, BBQ, hout, slaapspullen e.d. met andere woorden Glamping! Wel lekker voor een keertje om het niet allemaal zelf te moeten regelen. Het fietsen op de zogenaamde ‘fatbikes’ ging goed. Helaas was Hans op het einde van de eerste dag heel hard gevallen en had een hele pijnlijke borst. Waarschijnlijk een paar ribben gekneusd. In de avond begon het opeens heel hard te waaien. De organisatie had daarom in overleg besloten om niet onze koepeltentjes op te zetten, maar onze slaapplekken te verplaatsen naar een permanent kamp in de woestijn. Het grootste voordeel was dat het hier beschut was, en toiletten aanwezig waren. Babette vind het wildkamperen geweldig, alleen het ontbreken van toiletten is altijd wat minder. In de ochtend heeft Cor nog gefietst, Hans niet meer. Na het inpakken rustig via een makkelijke route door de woestijn terug gereden naar de stad. Onderweg nog heel veel gazelles gezien. Het blijft mooi om die hertjes door de woestijn te zien rennen. Ze zijn helaas altijd snel, dus goed op de foto blijft lastig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.