Pretparken weer

Pretparken weer

Sinds 2016 is Dubai een paar pretparken rijker. Legoland, Legoland waterpark, Motiongate en Bollywood, is een groot complex. Je kan kaartjes koop per park of een combiticket. Wij vonden de prijs altijd een beetje hoog, en hadden dus geen haast om erheen te gaan. Het bezoekersaantal viel een beetje tegen en daarom hebben ze een jaarkaart aangeboden voor een hele aantrekkelijke prijs. Ze hopen natuurlijk dat je in het park nog zelf veel gaat uitgeven. Dit heb je zelf gewoon in de hand. We hebben besloten deze kaart te kopen. Nu kunnen we gewoon een halve dag gaan, zonder ons schuldig te voelen om niet volledig gebruik te maken van het ticket. Een paar vriendinnen van Babette hebben dezelfde kaart, dus kunnen we gemakkelijk een vriendinnetje meenemen, en Babette eenvoudig met hen mee. Het waterpark hebben we inmiddels een paar keer bezocht. Legoland zelf is erg leuk. Ik ben zelf nooit in een ander Legoland geweest, dus kan het niet vergelijken. Van andere hoor ik dat de Dubai versie aan de kleine kant is. Een schoolreisje naar Legoland staat zelfs op de planning voor Babette. Wat we het leukste vinden is Motiongate een park wat draait om films van de filmstudios (Dreamworks, Lionsgate, Columbiapictures). Veel films die kinderen aanspreken. Het park is zeker niet op het niveau van de Efteling, maar wel heel leuk om in de buurt te hebben en een paar achtbanen zijn erg leuk. We zijn er inmiddels al een paar keer geweest alleen met Babette of met haar vriendinnetjes. Hoogtepunt was een bezoek van haar vriendje Dylan met wie ze jaren in de klas heeft gezeten. Hij is naar Zuid Afrika terug verhuisd en we missen hem en zijn familie heel erg. Ze waren op doorreis van vakantie terug naar huis met een stop in Dubai. Ze hebben een superdag samen gehad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.