Heel veel kamperen!

Heel veel kamperen!

Dit winter seizoen hebben we voor ons doen heel veel gekampeerd. In totaal 11 nachten weggeweest en het blijft als een mini vakantie aanvoelen. En wat is het toch fijn dat we dit kunnen doen. We hebben veel met diverse vrienden gekampeerd en ook gewoon met ons drietjes. Tijdens een lang weekend in November hebben we 2 nachten op een plek gestaan samen met Nour en Timor. Victoria was samen met Leo naar Finland waar ze vandaan komen. Het was heel relaxed, veel bijgekletst, we zien elkaar helaas te weinig, en met name heel veel spelletjes gespeeld als Rummikub! Timor is 11, en kennen we sinds ze net in Dubai waren komen wonen en hij nog geen 2 jaar oud was.

Oud en Nieuw hebben we gevierd op ons vaste plekje in de bergen samen met Hans & Priscilla en nog een Belgische familie met 2 kinderen van 7 en 3. Babette wilde alles weten van het andere meisje van 7 en vooral wie van hun twee de oudste was. Wat bleek nou, ze delen hun verjaardag en zijn even oud! Hoe toevallig is dat. Met zijn allen Uno zitten spelen, kinderen blij met marshmellows en samen spelen in de tent. De volgende dag heerlijk met zijn allen ontbeten en bij het wegrijden nog een groep kamelen langs zien lopen. We hebben nog geprobeerd een ander weekend samen te kamperen deze winter, helaas is dat niet gelukt. Iedereen kreeg bezoek en de kinderen hebben vaak ook nog sport activiteiten in het weekend. Volgende winter gewoon gaan, en een keer wat activiteiten afzeggen. Babette heeft gymnastiek vrijdag vroeg in de ochtend, maar gelukkig wel op een tijdstip dat we dan na de lunch kunnen inpakken en op pad kunnen gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.