Een vriendinnetje mee op pad!

Een vriendinnetje mee op pad!

Begin maart weer een nachtje gaan kamperen op het strand in Dibba in Oman, net als een van de eerste kampeer uitstapjes van deze winter. Ditmaal hadden we voor het eerst een van de beste vriendinnetjes van Babette mee voor een nachtje. De meisjes vonden het heel erg spannend. Gezellig samen slapen in een eigen tent, in een ander land (Oman), uren samen spelen op het strand, schelpen zoeken en hun nieuwe ‘huisdiertje’ voor de nacht ‘Jelly’ samen verzorgen. De temperatuur was perfect, heerlijk geslapen en wakker geworden met een prachtige zonsopgang. De volgende dag nog samen een boottocht gemaakt en de meiden hebben samen met Cor nog op de banaan gezeten achter een speedboat. Heel spannend, de banaan gaat best hard, en je weet dat je in de zee gaat vallen. Het was een geslaagd kampeeruitje en de meiden willen het snel weer doen, gezellig samen kamperen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.