Lola’s back in Town

Lola’s back in Town

In Februari zijn mijn moeder en mijn tante Nita die in San Diego woont weer 2 weken samen op bezoek gekomen. Dit was het 3e bezoek samen. De eerste keer was in 2008 toen we net in Dubai woonden en later nog een keertje in 2011 toen Babette nog een baby was. Nita heb ik vorige zomer nog in de Filipijnen gezien toen ik even kort over was voor mijn moeders verjaardag en Babette had haar nog gezien toen we in Manila op waren aan het einde van onze rondreis door de Filipijnen. Het is altijd gezellig met de dames samen, en Babette helemaal blij met 2 oma’s die er zijn.  Ze hebben altijd veel bij te kletsen en kunnen nog steeds onenigheid hebben als twee pubers met elkaar. De dames zijn inmiddels 80 en 85 jaar oud. In de twee weken dat ze waren, zijn we naar Abu Dhabi geweest om de Grand Mosque te bezoeken, La Mer aan het strand om de 3-D expositie te zien, en JBR waar we 10 jaa geleden hebben gewoond en inmiddels er heel anders uitziet. Verder zijn ze nog een paar keer meegeweest naar de school van Babette om naar de zwemles te kijken. Hoogtepunt van de trip voor mijn tante was weer het uitstapje naar Bab Al Shams om weer op een kameel te kunnen zitten. Mijn tante Nita kon de grijns niet van haar gezicht halen, zo blij was ze om het weer te mogen doen. Babette was ook helemaal blij en wil hier graag een keertje naar terug met haar vriendinnetje Kendall. We hebben dames beloofd dat als ze beiden nog kunnen reizen, we weer tickets regelen voor een nieuw bezoek in de volgende winter. Weer iets leuks om naar uit te kijken voor de volgende winter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.