Laatste dagen van het schooljaar

Laatste dagen van het schooljaar

Laatste weken voor het einde van het schooljaar nog druk geweest met allerlei activiteiten. Nog een groot zwembadfeest gehad met het zwemteam van Year 3 – Year 6 om de successen te vieren van het team. Het was goed georganiseerd, lekker hapjes voor iedereen, een groot opbaaskussen in het zwembad en alle leraren deden gek mee. Babette kwam trots thuis en vertelde dat ze op 5 foto’s stond. In Year 4, wil ze graag weer aan de selectie meedoen om weer met het zwemteam mee te kunnen doen van school. Hopelijk is ze weer snel genoeg.

Een van de laatste ritten met de schoolbus in Year 3.


Laatste Nederlandse les van het schooljaar. En altijd als ik Babette en Jasper ophaal willen de twee samen de sandwhich doen.

Een van de laatste etentjes met onze goede vrienden Sander & Lenette, die na 12 jaar weer terug naar Nederland verhuizen.

De ouders worden altijd uitgenodigd op een van de laatste schooldagen. Iedereen krijgt een certificaat voor speciale achievements. Babette kreeg onder andere eentje omdat ze geen enkele dag van school had gemist en dus 100% aanwezig is geweest. Verder kregen alle leerlingen die met een school sport team hadden meegedaan eentje. Zodra de juf aangaf, hier hebben we eentje voor zwemmen riep de hele klas gelijk…. Babette. Een trots meisje aan het einde van het schooljaar die ook een super rapport had.

Met boodschappen doen kwamen we vriendinnetje Ella en haar zusje nog tegen. Ze zitten op dezelfde school, in hetzelfde jaar, gaan samen met de bus naar school en wonen in dezelfde straat. Altijd gezellig!

We konden gelukkig nog een sleepover regelen bij Matilde thuis. Helemaal blij dat ze elkaar weer zagen. Matilde woonde 7 jaar bij ons in de straat en is nu verhuisd en woont op 10 minuten rijden van ons vandaan. Nog steeds goede vriendinnen, maar helaas niet meer mogelijk om bij elkaar de deur plat te lopen.

Babette zit sinds een jaar op gymnastiek en het laatste weekend van het schooljaar was er een gymwedstrijd van haar gymvereniging. Eerst wilde ze gaan, toen huilen huilen huilen ze wilde niet. We hebben haar toch kunnen overtuigen en uiteindelijk is ze 2e geworden van 10 meisjes. Toch nog heel blij dat ze wel is gegaan!

Laatste speelmiddag samen met haar goede vriendinnetje Kendall. Sinds ze baby zijn, spelen ze al samen en de afgelopen 4 jaar in elk geval een middag in de week na schooltijd. Deze meiden zullen elkaar heel erg missen in de zomer als ze elkaar 2 maanden moeten missen.

Cor’s verjaardag hadden we ook nog gevierd. Ik had een oud klasgenootje uit Leeuwarden opdracht gegeven om een illustratie te maken van ons drietjes. Eindelijk was het ervan gekomen. We zijn heel blij met het resultaat, en het hangt nu groot ingelijst in de slaapkamer. Mocht je interesse hebben om het ook te doen kan je contact opnemen met Carla van der Meer van Poppekins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.