Weer een jaartje ouder!

Weer een jaartje ouder!

Het vieren van de verjaardag van Babette blijft altijd lastig omdat het midden in de zomer is. Ditmaal in 2 etappes gevierd. Eerst gezellig met ons drietjes en haar getrakteerd op een weekend Abu Dhabi (en ons zelf natuurlijk ook) met een bezoek aan het heerlijk verkoelend zwembad en een bezoek aan een nieuw geopend attractiepark Warner Brothers. Dit park is helemaal indoors en heeft ons zeer positief verrast. Het was erg leuk, ik heb mijn wagenziek pilletje weer genomen om zonder problemen de achtbanen in te kunnen. Op haar echte verjaardag was Cor er jammer genoeg niet, hij was op reis voor het werk. Samen hebben we de taart gemaakt die ze heel graag wilde hebben een aardbeien pavlova taart die we voor het eerst hadden gemaakt en die verrassend goed was gelukt. Een groot succes als cadeau was een pop met lang haar, zodat ze nu eindelijk zelf allemaal verschillende soorten vlechten kan oefenen.

Toen de scholen weer begonnen waren en haar vriendinnetjes terug waren van vakantie hadden we ze uitgenodigd om samen met Babette haar verjaardag op de ijsbaan te vieren. Heerlijk gewoon met in totaal 4 meisjes op stap en in de avond met zijn drietjes voor Babette gezongen. Het was een super gezellig middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.