De temperatuur daalt weer!

De temperatuur daalt weer!

Met onze heerlijke fietsvakantie nog in ons achterhoofd willen we natuurlijk zo veel mogelijk fietsen zodra het weer kan. We zijn inmiddels al in Mushrif Park weer geweest om het bekende rondje te fietsen. Een keer samen met Cor en Seth een vriendje van Babette en zijn zusje en vader en een keertje met Catarina een vriendinnetje en haar moeder een vriendin van mij. Het was weer heerlijk. Babette vond het jammer dat het beide keren niet zo lang fietsen was, 7 en 10km. Langer konden ze helaas niet.

Het blijft een mooi park om te fietsen.

Zodra de temperatuur daalt gaan we ook weer snel kamperen. Als eerste trip naar onze vaste plek in RAK op de berg geweest en altijd leuk om de gazelles weer van dichtbij te zien en niet ver van de tent te zien springen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.