En de dames zijn er weer!

En de dames zijn er weer!

Mijn moeder is samen met haar zus weer bij ons op bezoek geweest. De dames was het zo goed bevallen in Februari dat ze snel weer langs wilden komen. We hebben tegen ze gezegd, zolang ze nog beide goed van gezondheid zijn en de reis kunnen maken, regelen we voor hen een bezoek. Mijn tante is inmiddels 86 en maakt de reis van 26 uur zonder problemen. Gelukkig kan je wel assistentie voor ze regelen, zodat ze niet de lange einden op het vliegveld hoeven te lopen. Helaas voor Nita is er geen rechtstreekse vlucht vanuit San Diego naar Dubai en moet ze een keer overstappen wat haar reis natuurlijk extra lang maakt. Heel dapper beide we vinden het heel fijn om ze hier bij ons op bezoek te hebben en dat ze weer tijd samen door kunnen brengen. Heel grappig waren ze precies 10 jaar geleden in dezelfde week in Dubai voor hun eerste bezoek toen we hier nog niet zo lang woonden.

In de 2 weken dat mijn moeder er was, was het ook Halloween. Dit jaar hebben wij voor het eerst meegedaan en het huis versierd. Alle voorgaande jaren gingen we altijd naar vrienden om het te vieren en hadden we nooit de moeite genomen om ons eigen huis te versieren. Het was een groot succes, vele kinderen vonden ons huis het engste van de straat. Cor stond om het hoekje met een eng masker, had bosgeluiden aanstaan op de luidspreker en dat samen met knipperende lichtjes maakt het helemaal af. Dit was alweer de vierde keer dat Babette het samen met haar vriendinnetje Kendall aan het vieren was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.