En weer meer fietsen

En weer meer fietsen

Na het fietsen in Mushrif Park wilden we weer graag langs het kanaal fietsen, net zoals we vorige winter hadden gedaan. Eerst samen gezellig met een vriendinnetje samen gefietst. Vertrokken vanaf Nad Al Sheba en toen via de fietstrack, fietsbrug naar het kanaal gefietst om de rit halverwege te eindigen in het Dubai Design District (D3). Daar is een hele mooie speeltuin, waar de meiden zich goed vermaakt hebben en er zijn een paar restaurantjes waar je lekker kan zitten voor een lunch. Dit was een mooie tocht van zo’n 20km.

Cor was een ochtend weg die dag en kon dus niet mee fietsen. We wilden ook nog graag met zijn drietjes fietsen en zijn toen naar de Dubai Marina gegaan waar je mooi langs het water kunt fietsen. Een rondje Marina is 10km. Het leuke van de Marina is dat je genoeg horeca hebt om even wat te drinken. Het was weer een heerlijke fietsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.