Terug naar Sri Lanka

Terug naar Sri Lanka

In December wilden we nog heel graag even op vakantie. Niet te gecompliceerd, niet al te ver vliegen en niet te veel of helemaal niet rondreizen zoals we meestal doen. We hadden ervoor gekozen om weer terug te gaan naar Sri Lanka, terug naar een eenvoudig resort waar we 6 jaar geleden ook waren geweest. Sri Lanka is maar 4 uur vliegen en met een budget airline vanaf Sharjah heel goed betaalbaar met zijn drietjes. Vliegen met AirArabia is altijd prima en Sharjah vliegveld is maar 35min rijden bij ons vandaan en het heeft de voordelen van een klein vliegveld. We zijn 9 dagen op dezelfde plek gebleven. Wel hebben we een auto gehuurd om toch flexibel te zijn met uitstapjes. Reizen met een tuk-tuk is leuk, maar het onderhandelen o zo vermoeiend. Het hotel was niet veranderd. We kregen weer dezelfde mooie cabana om te slapen en door de fijne zeewind heerlijk geslapen elke nacht met het geluid van de golven in de branding. Er zit geen airco in de Cabana en dat heb je helemaal ook niet nodig.

We hebben heel fijn veel tijd doorgebracht op het strand, gezwommen, spelletjes gespeeld en alle 3 heel veel gelezen. Babette had op een gegeven moment niets meer om te lezen. Gelukkig hadden we de i-pad mee en hebben we een boek voor haar kunnen downloaden. Ook fijn om te zien was dat hetzelfde strandtentje er nog was en nog steeds dezelfde gebakken calamaris serveerde. Hij was nog even lekker en deze hebben we vaak gegeten als lunch.

In het dorp waar het hotel is, is ook een prachtige mangrove waar we nog een ochtend hebben kayak gevaren. Heel erg mooi was het om met een kayak door de mangroves te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.