Oud en Nieuw in het zand

Oud en Nieuw in het zand

Oud en Nieuw voor het eerst sinds jaren weer in de woestijn gevierd. Het is nu wel bijna traditie dat we gaan kamperen met deze dag. We gingen het voor de 2e keer samen met de Belgen vieren en onze goede vrienden Hans en Priscilla. Lekker eten meegenomen, de zandslee voor de kinderen en uiteraard marshmallows en iedereen is blij. We moeten vaker naar de woestijn om te kamperen, zeker met kinderen. Wat wel super lastig is om continue te blijven doen is schoenen dragen. We weten dat er schorpioenen zitten en zien ze ook wel eens, en we weten ook dat een schorpioenen beet helemaal niet fijn is. Gelukkig nog nooit zelf meegemaakt en dat zijn we zeker niet van plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.