Vrijwilligers werk

Vrijwilligers werk

Eind December zijn we een middag vrijwilligerswerk gaan doen bij een asiel in Um Al Quwain. Hier zitten zo’n 200 honden die een nieuw huisje zoeken. Het hele asiel wordt gerund door vrijwilligers en ontvangen donaties. Elke dag en in het weekend ontvangen ze vrijwilligers die met de honden gaan wandelen. We zijn er de hele middag geweest en hebben 8 honden in totaal uitgelaten. Je merkt dat ze heel blij zijn dat ze naar buiten mogen. Sommige zijn zo bang voor de andere honden, dat je ze moet optillen en ze pas buiten het asiel in het zand weer durven te lopen. Het was een leuke middag. We willen dit af en toe blijven doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.