Een nieuw familielid! Noodle

Een nieuw familielid! Noodle

Sinds 4 januari is Noodle bij ons. We hebben haar geadopteerd van het Stray Dog Center in Um Al Quwain waar we een paar weken terug honden hadden uitgelaten. Ze is gevonden op een industrieterrein zonder moeder. Cor wilde eigenlijk al heel lang een hond, en in Sri Lanka was er de hele tijd een lieve pup bij ons in de buurt op het strand. Naar een adoptie middag gegaan en alledrie waren we gelijk enthousiast over Noodle. Haar naam was al Noodle, en we vonden dit eigenlijk een prima naam. Haar broertjes heten Nugget en Nacho.

Met 5 maanden oud is ze bij ons gekomen. Al wel zindelijk, maar nog steeds een pup, dus je kan haar niet te lang alleen laten omdat haar blaas simpelweg gewoon nog niet zo groot is. Het is heel gezellig in huis.

We lopen nu aanzienlijk meer elke dag en ik red nu zonder problemen mijn dagelijkse 10.000 stappen :). Voordat ik naar het werk ga laat ik haar altijd uit om 6.00 en de laatste ronde in de avond rond een uur of 22.00. Shirley wandelt lekker met haar overdag. Ze is een slimme hond, de dierenarts denkt een mix tussen een german shepard en een saluki. We hebben een hondentrainster op bezoek gehad om ons de basis te leren zodat ze goed gaat luisteren en zij gaf aan dat Noodle de dingen heel snel oppikt.

Achter ons huis is de woestijn en hier kan ze heerlijk los lopen en zijn vaak veel andere honden te vinden. Een gezellige boel altijd.

Ze is ook al 2x met ons meegeweest kamperen en dat is echt een feestje voor haar. Heerlijk vrij rondlopen en samen in de tent slapen gaat ook heel goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.