Meer kamperen

Meer kamperen

Kamperen doen nu we samen met onze hond Noodle. De eerste keer was best wel spannend. Een nieuwe omgeving voor haar en ze loopt uiteraard gewoon los. We merken wel, dat ze het loslopen heerlijk vindt, maar wel altijd ons in de gaten houdt en dus nooit echt ver weg is. Babette’s vriendinnetje is weer een keer met ons meegeweest. Toen sliepen de beide dames alleen in een tent en Noodle bij Cor en mij en afgelopen weekend kon er helaas geen vriendinnetje mee, en sliepen we met zijn 4-en samen in de tent.

Het 2e weekend gingen we kamperen op een nieuwe plek voor ons. Hans & Priscilla hadden de week ervoor een nieuwe wadi gevonden die voor Emiraten begrippen best groen was. En doordat je in een smalle kloof kampeert, heb je best veel schaduw, wat heerlijk is. Het is een prachtig plekje waar je ook nog heel goed in April kunt kamperen als het al weer warmer begint te worden. We komen er zeker nog terug deze winter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.