Een veld vol met paarse bloemetjes

Een veld vol met paarse bloemetjes

Het kamperen is heel gezellig samen met Noodle en we hebben deze winter een nieuwe plekje gevonden in de bergen op 800m hoogte met een prachtig uitzicht over de bergen van Ras Al Khaimah en Musdandam en in de verte kunnen we de zee en de kustplaats Dibba zien liggen als we aankomen rijden. De weg klimt snel stijl omhoog en je moet hier een goede 4×4 voor hebben. De weg is van gravel, met vaak flinke gaten en bijna geen ruimte om met een auto te passeren. Dus heel rustig rijden en hopen dat er geen tegenligger komt. Achteruit rijden is namelijk niet heel relaxed met een flinke afgrond naast je. We hebben er inmiddels 2x gekampeerd op een mooi grasveldje omringd door paarse bloemetjes. Je kan prachtig wandelen in de omgeving en Noodle beschermd om kamp door de geiten op afstand te houden.

Onder een compilatie van ons weekend kamperen. Het was superkoud die nacht. De nacht temperatuur was iets van 7-8 C waar we waren. De avond om een vuurtje gezeten, maar door de relatief harde wind niet heel goed warm geworden. Onze slaapzakken waren net warm genoeg. In elk geval een nacht om nooit meer te vergeten.

Met mijn verjaardag zijn we ook weer hier gaan kamperen. Dit was een super relaxed verjaardagsweekend. Babette had weer een vriendinnetje mee met kamperen en als verassing had Cor samen met Hans, Priscilla en Belinda geregeld dat onze kampeerplek versierd was met slingers en we taart hadden. Feestelijker kan niet op een mooie kampeerplek. Gelukkig was het dit weekend minder koud en bijna geen wind. Veel aangenamer dus. De volgende ochtend weer een wandeling gemaakt en de beide dames van 8 liepen heel goed mee en waren goede klimmers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.