Wandelen in het zand

Wandelen in het zand

We hebben geluk met een mooie open vrije vlakte achter ons huis, waar veel andere honden uit de wijk worden uitgelaten. De honden kunnen hier heerlijk rennen en met elkaar spelen. Noodle heeft dit duidelijk nodig voor haar sociale contacten met andere honden en ook om haar energie kwijt te raken. Je kan uiteraard lopen wanneer je wilt en komt altijd wel andere eigenaren met honden tegen. Het leuke is dat er in de wijk een actieve honden groep is. En elke dag loopt een groep een vaste wandeling van een uur tot 1u15minuten. Het aantal honden verschilt per keer en in het weekend is het vaak groot. 2x achter elkaar met een groep van 14 honden gelopen. Heel gezellig en zo leer je weer wat andere mensen uit de wijk kennen. Een paar diehards doen het ook dagelijks in de ochtend. De wandelingen gaan in de zomer gewoon door. Wat ik begrijp is dat de honden dit prima aankunnen, zolang je maar water bij je hebt en het doet als de zon bijna ondergaat of na zonsondergang. We wachten af, deze ervaring is uiteraard nog nieuw voor ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.