Noodle alweer 6 maanden bij ons

Noodle alweer 6 maanden bij ons

Noodle onze hond is inmiddels alweer 6 maanden bij ons. En wat is het gezellig in huis samen met haar. Ze luistert goed, weet precies wat wel en niet mag. Zo weet ze heel goed dat ze niet de keuken in mag. Dit hebben we vanaf het begin haar aangeleerd, zodat we geen bedelende hond hebben als we eten. Om er toch bij te zijn, blijft ze altijd heel netjes op het randje zitten. Als een bal waarmee ze speelt de keuken in rolt, zal ze deze niet pakken. Verder wandelen we dagelijks veel meer, omdat mevrouw natuurlijk haar behoefte moet doen. Hier in de wijk is het heel gezellig altijd wandelen met de andere honden in het stuk woestijn achter. Nu wordt het wel heel warm en lopen we vroeg in de ochtend, of aan het einde van de dag. Gedurende de dag heel snel naar buiten om een plasje te doen. De honden hier kunnen er goed tegen, maar je moet uiteraard niet midden op de dag het warme asfalt op, dan verbranden ze hun pootjes, wat wij ook zouden hebben op blote voeten! We kijken er nu alweer naar uit dat we lang met haar overdag kunnen wandelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.