Nederland

Nederland

Zoals elke zomer gaan we op vakantie naar Nederland en voor de 2e keer bleef Babette alleen logeren bij Opa & Oma. Ditmaal bracht Cor haar naar Nederland, heeft een week vakantie samen met haar gehad. Hij terug naar Dubai, Babette blijft in Nederland en ik kom dan ook een week vakantie vieren en neem haar weer mee terug. Het was weer super succesvol. En voor herhaling vatbaar. Een deel van de familie helaas niet kunnen zien, aangezien het vakantietijd is en iedereen natuurlijk zelf ook op vakantie is. Mijn vriendin Jessica kunnen zien, bij familie in Utrecht blijven slapen en mooi met Babette’s grote neef en nicht naar een klimbos geweest en gewoon lekker fietsen. Daarna door naar Friesland om mijn moeder te zien en Alex. Het was weer gezellig en erg warm voor Nederland. Gelukkig was de hittegolf bijna ten einde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.