2 Dagen Vlieland

2 Dagen Vlieland

Tijdens mijn week in Nederland ben ik samen met Babette 2 dagen naar Vlieland geweest. Even er helemaal tussenuit en echt even vakantie in eigen land hebben. We hadden super mooi weer, de rest van Nederland was nog aan het zuchten onder een hittegolf en op de Wadden was het heel comfortabel. Ik had een leuk hotelletje geboekt midden in de dorpstraat en direct bij aankomst hebben we ook 2 fietsen gehuurd om het eiland lekker te kunnen verkennen. Babette weet dat ik er heel lang geleden heb gewerkt en het was leuk om haar alle plekken te laten zien. We zijn heerlijk naar het Posthuis gefietst aan het verst dat je kan fietsen. Heen via het Wad en terug via de duinen. Daar lekker Nederlandse pannenkoeken gegeten als lunch. Via de duinen route terug uiteraard over de camping gereden en het blijft een van de mooiste campings van in de duinen. Mooie herinneringen en de Bolder waar ik het gewerkt, ziet er uiteraard niet meer hetzelfde uit, maar de kampwinkel was er nog en na een kort gesprek met het huidige personeel, bleek het personeelsverblijf nog ‘de Nulck’ te heten. Niemand weet waar die naam vandaan komt, maar leuk om te zien dat dit na 25 jaar nog steeds zo is. Als avondeten heerlijk mosselen gehad en de volgende dag voordat we de snelle boot terug hadden nog een paardrijtocht door de bossen gedaan, een wens van Babette die uitkwam. Het waren maar 2 dagen, maar voelde aan als een week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.