Hongarije

Hongarije

Na 6 dagen fietsen hadden we nog heerlijk 2 dagen vrij in Budapest om bij te komen en om de stad een beetje te leren kennen. Het is echt een prachtige stad, met veel oude statische gebouwen. We moesten de fietsen inleveren en hebben toen veel gelopen in de stad en een hop on hop off bus genomen, het was best warm nog namelijk om op het midden van de dag veel te lopen. Na Budapest zijn we ten zuiden van het Balaton meer geweest in een mooie Bed & Breakfast met zwembad en de laatste nacht hebben we doorgebracht in de B&B van een oud klasgenootje van mij uit Leeuwarden die al jaren in Hongarije woont en met een Hongaar is getrouwd. Hoe grappig is dat. Ik liet Babette een oude schoolfoto van ons zien en ze haalde ons twee er gelijk uit. Het was weer een super fijne vakantie en de volgende zomer vakantie wordt zeker weer een fietsvakantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.