Weekend Musandam

Weekend Musandam

In October zijn we een weekend naar Musdandam in Oman geweest. Dit hadden we al heel lang in de planning met de vriendengroep. We waren uiteindelijk met 6 families, 11 volwassenen en 10 kinderen. Iedereen had een nacht geboekt in hetzelfde hotel en we hadden voor de middag een privé dhow cruise om lekker door de fjorden te varen, te zwemmen en van de dolfijnen te genieten die daar in het wild rondzwemmen. De volgende dag een heerlijke dag in het zwembad doorgebracht, de kinderen speelden heerlijk met elkaar. Cor had zijn fiets meegenomen en is op de heenweg van de UAE/Oman grens naar Khasab in Oman gefietst. Dit is een prachtige kustweg. Hij heeft dezelfde route terug gefietst en Babette en ik wachten hem op met de auto voor de grens. Het was een super geslaagd weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.