Op naar Sri Lanka

Op naar Sri Lanka

De scholen hebben hier sinds 2018 3 weken kerstvakantie, de eerste week ervan zijn we weer naar Sri Lanka gegaan net als het jaar ervoor. Alweer voor de 3e keer naar ons leuke resort in Tangalle waar we heerlijk aan de zee slapen en de branding kunnen horen vanuit ons huisje. Het fijne van die eerste week, is dat heel veel landen dan nog geen vakantie hebben en het nog net het laagseizoen is en dus relatief rustig met toeristen overal. Weer een auto gehuurd in Colombo, zelf naar de zuidkust gereden, veel gelezen, nog een bezoek gebracht aan Yala National Park en een dagje naar Galle. Babette vond dit echt grappig om te zien, omdat er redelijk wat Nederlandse invloeden zijn in dit oude kustplaatsje en ze nu oud genoeg is om het een beetje te plaatsen. Het was weer ontspannen, lekker eten bij ons vaste strandtentje en fijn veel lezen.

De laatste 2 foto’s zijn uiteraard van Babette op ongeveer dezelfde plek genomen. December 2019 en Januari 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.