Lola en Opa & Oma zijn er weer

Lola en Opa & Oma zijn er weer

Na het bezoek van Jessica kwam eerst mijn moeder weer een week op bezoek voordat ze verder zou vliegen naar de Filipijnen. Dubai is altijd een zeer comfortabele tussenstop voor haar. Het was fijn om elkaar weer te zien en een leuke bijkomstigheid was dat ik haar ook nog in Manila zou kunnen zien als ik begin Maart er voor de 3e keer voor het werk heen zou moeten. En na mijn moeder kwamen Cor’s ouders 10 dagen langs. Opa en Oma zijn in de krokus vakantie weer een fijne week op bezoek geweest. Babette was vrij en samen hebben ze veel ondernomen. Babette had net die week ook nog een zwem competitie in Hamdam, waar Oma mee is wezen kijken. Het aantal toeschouwers is beperkt omdat er niet veel capaciteit is voor bezoekers en dus maar maximaal 2 kijkers per zwemmer naar binnen mogen. Als verassing aan het einde van de week hadden we ze meegenomen naar La Perle. Dit is een geweldige show, vergelijkbaar met Cirque du Soleil. Het was een groot succes en ook een verassing voor Babette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.