25 Jaar

25 Jaar

Begin Januari hebben we er even bij stilgestaan dat Cor en ik 25 jaar samen zijn. Toch een mijlpaal om wel een beetje te vieren. Als verassing had ik een weekend geboekt in een hotel waar je in je leven maar 1x heen gaat. Het ligt er prachtig bij in de woestijn in het midden van een natuurreservaat met allemaal loslopende gazelles en oryxen. Het hotel was open maar met beperkte capaciteit en we hebben heerlijk gefietst, gezwommen en gegeten. De kamers zijn allemaal aparte huisjes of geschakelde appartementen verspreid over het terrein en voor iedereen waren er fietsen beschikbaar om je over het terrein te kunnen verplaatsen. Beide dagen hebben we 6km gefietst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.