Werktrips naar Manila

Werktrips naar Manila

Voor het werk ben ik een aantal keren naar Manila geweest en heb ik kort mijn familie nog kunnen ontmoeten. Dit was erg gezellig. Tijdens een trip was ik er in het weekend ook en heb ik nog een fietstocht gemaakt van 7km ‘Intramuros’, dit is het oude Manila tussen de oude stadsmuren. Bij een van de drie trips had ik een dag vlucht met een prachtig uitzicht over de Emiraten en Musandam. Ik kon prachtig het berggebied van bovenaf bekijken waar we heel veel kamperen. Heb tijdens de 3e trip mijn moeder en haar 2 zussen nog gezien. Ze waren erg blij bijelkaar te zijn. Ze waren toen 90, 88 en 82. Mijn moeder is de jongste. Altijd is het weer een beetje verdrietig bij het afscheid nemen, omdat ze alle drie inmiddels flink op leeftijd zijn en iedereen goed beseft dat het wellicht de laatste keer is dat ze elkaar treffen. En dit bleek ook zo te zijn. Mijn oudste tante is in juni op de respectable leeftijd van 90 overleden in Manila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.