Een beetje mag weer

Een beetje mag weer

Vanaf eind Juni is het luchtruim weer opengegaan, en winkels en horeca weer open, met beperkte capaciteit. Babette’s zwemlessen mochten gelukkig ook weer van start gaan sinds begin juli. En aangezien we niet op vakantie gingen in de zomer, zijn we met Cor’s verjaardag een weekend naar een mooi hotel geweest. Het was weer heerlijk om er even uit te zijn. Even een andere omgeving, ook al was het maar een paar km verderop. Lekker in zwembad gelegen, gerelaxt, lekker gegeten en gewoon weer even opgeladen. Het was een fijn uitje. Mondkapjes zijn hier al verplicht sinds eind maart, en we zijn het inmiddels wel gewend. Het is wat is het is en we zullen het met de regels moeten doen die hier gelden. Mensen houden zich er goed aan, aangezien de boetes fors zijn (ruim 600 EUR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.