Verrassing

Verrassing

Babette is in Augustus jarig en normaal zijn al haar vriendinnetjes op vakantie. Nu was iedereen hier gebleven. Nog wel veel regels en bezoek in huis ontvangen kan nog niet. Als verassing hadden Cor en ik vrij genomen van het werk en 1 nacht in een hotel geboekt op de Palm die het grootste waterpark van Dubai heeft. Als verassing hadden we haar beste vriendinnetje uitgenodigd. De ouders van Kendall zaten in het complot, de meiden zelf wisten van niets. Ze dachten dat ze gewoon samen gingen spelen. Kendall’s moeder had een tas ingepakt en die hadden we stiekem in de auto gedaan. De meiden dachten dat we gewoon buitenshuis gingen lunchen, als verassing gingen we inchecken bij het hotel. 2 dagen heel veel gezwommen, van glijbanen afgegaan en heerlijk gegeten. Een speciale verjaardag in Corona tijd. Hier in Dubai als je een tafel in een restaurant of hotelkamer boekt, wordt er altijd gevraagd of er nog een speciale gelegenheid is. Ja, in dit geval, een verjaardag. We hebben 2x een taart gekregen. Een vriendje is de avond dat we de overnachting hadden nog naar het hotel gekomen en hebben we in een kleine groep kunnen bowlen. In het weekend hebben we gewoon thuis haar verjaardag gevierd. Als taart verzoek vroeg ze om een zelfgemaakte aardbeien pavlova. Een verjaardag in Corona tijd toch hebben we toch nog heel bijzonder kunnen vieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.