Hereniging

Hereniging

Een hele goede vriendin van me is in 2016 terug naar Australië verhuisd met haar gezin en in December 2019 is ze voor het eerst met de familie weer terug naar Dubai geweest voor vakantie. Het was superleuk om iedereen weer te zien. We hebben heel veel contact, maar nog leuker is het om elkaar weer in het echt te zien. Babette keek er ook echt naar uit. Haar 3 dochters en met name de jongste 2, daar keek ze echt naar op. We hebben heerlijk samen gegeten en een kleine reünie gehad met nog een andere familie. Cor heeft de mannen leren kennen op de eerste introductie dag van Nokia in Maart 2008 en we hebben nog steeds heel goed contact met iedereen. Nour en Victoria wonen nog wel hier, helaas John en Melissa niet meer. Ooit hopen we een mooie vakantie te gaan maken naar Australië en hen daar te bezoeken. Ik had een dag vrij genomen zodat we samen naar Abu Dhabi konden gaan. We hebben de Moskee bezocht en Qasr Al Watan, wat nog niet heel lang was geopend. Qasr Al Watan zijn de regeringsgebouwen waar de leiders van de Emiraten bijeenkomen, en waar alle officiële plichtplegingen plaatsvinden als er staatsbezoeken zijn. Het is een heel pompeus, bling bling gebouw. Van binnen prachtige marmeren vloeren en muren. Een van de zalen had alle staats cadeaus’s tentoongesteld, en we konden een prachtige Delfsblauwe vaas zien die Koningin Beatrix had geschonken tijdens haar bezoek een paar jaar eerder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.