Kamperen met O&N

Kamperen met O&N

Oud & Nieuw 2019/2020 gingen we weer kamperen, wat we de laatste jaren vaak gedaan hebben. Ditmaal weer naar de zogenaamde bloemetjes berg, waar we ook een keer met mijn verjaardag hebben gekampeerd. Het blijft een prachtige plek, en het was heel gezellig……….Maar…….. het was zo koud en winderig, dat we de tenten extra vast hebben moeten zetten aan de auto, we allen van ellende al om 22.00 in bed lagen, de wekker hadden gezet om 24.00 om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen vanuit onze slaapzak en weer verder zijn gaan slapen. De volgende ochtend heerlijk ontbeten en een wandeling gemaakt. Noodle vindt het fijn om mee te wandelen. Soms raken we haar even kwijt als ze zich weer wild laat maken door geiten en die gaat achtervolgen. Dan is het tijd om haar weer even aan te lijnen. De temperatuur was heerlijk overdag en bijna windstil. Bij thuiskomst las ik dat het heel koud was geweest en het in de nacht waarschijnlijk iets van 7C is geweest, brrrr dat is heel koud in een tentje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.