Er op uit met de fiets

Er op uit met de fiets

De Nederlandse vereniging had een fietstocht georganiseerd op de Al Qudra fietstrack begin Maart. Er was een lange route van 45km en een kortere voor kinderen van 10km of minder. Wij hebben 30km gedaan. Onderweg waren er stempelposten voor de kinderen en lekkere kaasblokjes met ranja als versnapering. Het was mooi weer, geen bijzonder mooie route, maar in elk geval een mooi fietspad. Later in Maart nadat ik terug was gekomen uit Manila en Cor uit Saudi, zijn we gaan fietsen langs het kanaal met Babette en een vriendinnetje, en halverwege een lunch gehad bij cafe Peloton. Deze route langs het kanaal blijft erg mooi en er is bijna niemand. Kim fietste nog op haar eigen fiets, die duidelijk veel te klein is. Maar dat deerde haar helemaal niet. Ze trapte vastberaden door en klaagde helemaal niet. Af en toe gingen de meisjes wisselen van fiets, zodat Kim ook even een fiets had meer geschikt voor haar huidige lengte. Deze dag hadden we 25km gefietst. Het was een rare tijd. Ik had een een vlucht op donderdag terug uit Manila en vanaf de maandag erna werd alles gecancelled vanwege Covid. Cor zou eerder die week terug komen en vanuit Saudi werden de grenzen al eerder gesloten. Hij is ook op de donderdag met een speciale repatriatie vlucht teruggekomen met Emirates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.