Heel veel regen

Heel veel regen

Begin januari hebben we een paar dagen heel veel regen gehad. Als ze weten dat er een hele grote kans is dat het gaat regenen, is de kans aanwezig dat ze ook aan ‘cloud seeding’ gaan doen. En dat hebben we gemerkt! Cloud seeding is de natuur een beetje helpen om voor meer neerslag te zorgen. In de wintermaanden staat er ook regelmatig in de krant een verzoek van de overheid om te zorgen dat alle afvoer putjes rondom het huis schoongemaakt zijn, meterkasten goed zijn nagelopen dat ze waterdicht zijn etc. om lekkages en overstromingen te voorkomen. Het had zoveel geregend dat onze straat weer helemaal onder water stond. De huizen in de bocht hadden pech, want dit is het laagste punt en de waterpomp die er preventief staat met regen kon het niet aan. Zij hadden de hele begane grond onder water staan helaas. Op een van onderstaande foto’s kan je nog de waterlijn zien op het muurtje. Noodle daarentegen vond het geweldig om achter ons huis in de woestijn te wandelen nadat het geregend had. We hadden een tijdelijke rivier achter het huis. Als het heel veel regent, zijn er watertankers die ondergelopen straten leegpompen en het water wordt bij ons achter in de woestijn gedumpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.