Logees met kamperen

Logees met kamperen

Deze winter niet zo heel veel wezen kamperen. Gelukkig kon wel 2x een vriendinnetje van Babette mee. Kim woont bij ons in de straat en gaat ook vaak kamperen. Voor haar niets nieuws, wat wel nieuw was, dat het voor het eerst in de bergen was, zijn gaan altijd naar de woestijn. En Noodle vindt het ook altijd geweldig en wordt helemaal wild. We moeten haar wel altijd goed in de gaten houden, want als ze een paar geiten ziet, kan ze er zo achteraan gaan rennen en zijn we haar kwijt! Babette had helaas een beetje last van haar allergie met Noodle in de auto, je ziet dat haar ogen een beetje dik zijn. Gelukkig zijn we 2 dagen in de buitenlucht en Noodle slaapt bij ons in de tent, dus erger werd het gelukkig niet.

Een ander weekend is haar beste vriendinnetje uit de klas meegegaan. Noodle weer mee en veel spelletjes meegenomen, en natuurlijk nemen we altijd marshmellows mee. In de ochtend voor het ontbijt maakt Cor altijd met de meisjes een wandeling van ruim een uur, ik pak al veel of alles in van de tent, dan is het niet veel werk meer als we echt weggaan en het ook veel warmer is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.