Jan & Muriel, eerste bezoekers in ons nieuwe huisje

Jan & Muriel, eerste bezoekers in ons nieuwe huisje

Onze eerste bezoekers in het nieuwe appartement waren Jan & Muriel. Jan is een oud T-mobile collega van Cor, die heel wat uurtjes samen op de fiets hebben doorgebracht. Eind Oktober zijn ze langsgeweest en tussendoor nog een aantal dagen naar Muscat voor een trip down memorylane. Jan heeft namelijk een aantal jaar in Muscat gewoond tijdens de middelbare school. Cor en ik hadden het huis snel bezoekersklaar gemaakt door gordijnen op te hangen en een fatsoenlijke matras en dekbed bij Ikea te halen. Bezoekers hoeven niet meer op een luchtbedje te slapen en hebben beschikking over een eigen badkamer. Iets meer privacy, dus ten opzichte van een 1-slaapkamer appartement.

Cor had 2 dagen vrij genomen om wat meer tijd met hen door te kunnen brengen en ik 1 dag. ‘s Avonds na het werk of heerlijk BBQ-en thuis, ergens uit eten of borrelen bij bijvoorbeeld bij 360. Het blijft altijd erg gezellig om bezoek te krijgen en om vrienden en familie te laten zien hoe het is om hier te wonen.

De dag die we met zijn allen vrij waren zijn we naar Musandam geweest. We waren hier al lang niet geweest, en dit blijft toch wel uitstapje nummer 1 met bezoek als er tijd voor in te ruimen is. Het was weer super ontspannend en heerlijk rustig. We hadden uiteindelijk een boot voor ons viertjes alleen.

Het was weer heel erg gezellig en we vonden het erg bijzonder om een van de eersten te zijn die hoorden dat Jan Muriel ten huwelijk had gevraagd in Muscat. De bruiloft zal plaatsvinden eind augustus. Hier hadden we graag bij willen zijn, maar helaas zal dit niet gaan, omdat de familie uitbreiding, als alles goed gaat, begin Augustus plaatsvindt en wij dus niet zo snel al naar Nederland kunnen gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.