Alweer kamperen

Alweer kamperen

Het eerste weekend van April zijn we nog eens gaan kamperen met de vaste club. De temperatuur is nog erg lekker, dus nog zeker gebruik van maken voordat de hitte van de zomer weer aanwezig is. Dezelfde plek was wederom uitgekozen, als het weekend van eind januari. De vorige keer was het zo goed bevallen en dus voor herhaling vatbaar. Eigenlijk is het altijd dezelfde formule. Aan het begin van de middag verzamelen aan de rand van Dubai, iemand koopt alles in voor de BBQ (dit keer hadden Ward & Linda de beurt) en dan rijden we rustig naar de locatie. Tentjes opzetten, kamp opbouwen en bijkomen met een lekker drankje.

KAMP1_resize

DSC_0372_resize

Ik had nog tegen Cor gezegd, dat ik hoopte dat we kamelen zouden tegenkomen in de bergen. Je ziet ze niet vaak daar, en Cor zei nog die zie je daar niet…….. en uitgerekend deze keer kwam er eentje ons kamp bekijken. Helaas durfde hij niet dichterbij te komen en aangezien het al aan het schemeren was, kreeg ik hem niet goed op de foto.

Zodra het donker is, gaat de BBQ aan en komen de sterke verhalen ;). Hans had dit keer zijn best gedaan om ruim 200 Nederlandstalige nummers te downloaden. Erg foute carnavalskrakers en voorlopig zijn we daar wel van genezen. Het blijft erg fijn om zo je weekend door te brengen.

Cor is nog steeds zeer content met onze Jeep Wrangler , en ik ook :). We hebben absoluut geen spijt dat we onze Ford Explorer hebben verkocht en deze hebben aangeschaft.

DSC_0429_resize

Op de zaterdag zijn we rustig naar huis gereden en de avond hadden we nog heerlijk met zijn 2. Tijdens de terugtocht nog gestopt om een korte wandeling te maken. Priscilla en ik zagen weer veel vlinders en andere kleine beestjes en zijn blijven hangen om foto’s te maken, bij de eerste struik die we zagen.

One Reply to “Alweer kamperen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.