Deel 1 – Utrecht – Rome

Deel 1 – Utrecht – Rome

Cor heeft geen tijd gehad om een verhaal te schrijven over de tocht tot Rome. Wel om foto’s te selecteren om met het thuisfront te delen.

Het gaat tot nu goed, sneller dan verwacht was hij aangekomen aan de Middellandse Zee kust. Het is echter wel kouder, dan verwacht. Maar ja, het schijnt in Europa nog nooit zo vroeg zo koud geweest te zijn en in de Alpen ligt er al veel sneeuw. Gelukkig is hij inmiddels ver Italie in, en al zijn de dagen kort, de temperatuur is gelukkig wel milder. In Rome was het elke dag zo’n 18-19 graden. Half bewolkt met af en toe een zonnetje. Cor heeft vanaf Frejus (Frankrijk) de kust gevolgt naar Italie en is via Pisa, dwars door Toscane gefietst, naar Rome. Vanaf Rome, fietst hij richting Napels. Het plan is nu dat hij vanaf Brindisi de boot pakt naar Griekenland.

Het afgelopen weekend hebben Cor en ik genoten van Rome. Zie verder: Weekend Rome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.